BESTEL UW FOTO'S NA

Het is mogelijk om foto's die op deze site staan na te bestellen.
Het werkt heel simpel. Als je een selectie hebt gemaakt van welk onderwerp je de foto's wilt zien en vervolgens het evenement hebt gekozen, dan zul je zien dat er onder de thumbnail (kleine foto) de knop "bestellen" staat.

Als je een foto wilt nabestellen klik je op "bestellen" en dan zal er een schermpje verschijnen met de aantallen en formaten. Zodra je de aantallen en formaten hebt opgegeven dan klik je op "toevoegen" en dan zie je het overzicht weer met de thumbnails. Nu zie je links onderaan de door jou gekozen foto dat het rondje ingekleurd is wat wil zeggen dat je die foto wilt bestellen.

Helemaal links onder in het menu staat het "winkelmandje". Daar staat in het kort hoeveel foto's je in welk formaat wilt bestellen. Wil je je bestelling controleren dan klik je op "bestelling plaatsen" en kun je je adres-gegevens invoeren en je bestelling controleren. Heb je dat gedaan en klopt de bestelling, dan klik je op de button "bestellen" en zal ik een mailtje ontvangen met daarin je bestelling.

De foto's zullen normaal gesproken binnen een paar dagen besteld worden en zodra ik ze binnen heb worden ze opgestuurd of spreken we wat af hoe je ze krijgt. Als er nou net een evenement is geweest dan kan het zijn dat ik even een aantal bestellingen afwacht om zo een wat grotere bestelling te kunnen doen. Heb je haast met een foto, laat dat dan even weten in een emailtje, dan zorg ik dat de foto's zo snel mogelijk jouw kant op komen.

De foto's worden per post verzonden en Autopics.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan verzonden foto's

Iets niet duidelijk? Laat het me weten!


Dick Groen
alle prijzen zijn inclusief verzendkosten